Elias Webdesign

Elias Webdesign

Huidige website laten herontwerpen / verfrissen met een nieuw ontwerp & techniek

Uw huidige website laten herontwerpen met een nieuw ontwerp & techniek |  Uw huidige website is al een aantal jaar oud, voor ICT begrippen is dat een eeuwigheid. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van styling maar ook op het gebied van techniek. Bezoekers verwachten al meer van uw website en willen al sneller het antwoord op hun vraag vinden.

Wat kan blijven & wat moet gaat?

De eerste stap is het inzichtelijk maken welke aspecten verbetering nodig hebben en welke met rust gelaten kunnen worden. Deel de website op in o.a: afbeeldingen, teksten, de huisstijl of het technische gedeelte. In sommige gevallen kunnen alle aspecten een opfris beurt gebruiken. In dat geval is een volledig nieuwe website laten bouwen voordeliger, sneller en geeft meer vrijheid. Lees: nieuwe website laten bouwen

Aanpak verschillende aspecten

Voor elke aspect geldt uiteraard een andere aanpak. Bij elke wijziging die wij doen houden wij vindbaarheid in het achterhoofd, zodat u niet uw opgebouwde ranking verliest

Afbeeldingen

Afbeeldingen zijn van groot belang voor de eerste indruk die uw bedrijf op de mogelijke klant achterlaat. Wanneer afbeeldingen verouderd raken hebben zij dit snel door en beginnen zij te twijfelen of uw bedrijf nog wel actief is. Wij hebben een vaste fotograaf waarmee wij u graag in contact brengen

Teksten

Teksten raken net zo snel verouderd als afbeeldingen. Wij raden klanten aan om geen actualiteiten of data in teksten te vermelden wanneer zij de website niet regelmatig updaten. Wanneer wij de teksten aanpakken doen wij dit uiteraard met SEO in gedachten.

De huisstijl

Wanneer de huisstijl van uw website niet meer aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf is het tijd om deze te verfrissen. Dit doen we door te luisteren naar uw wensen en door te kijken naar de huisstijl welke u op uw andere promotiemateriaal heeft, zoals flyers, visitekaartjes en briefpapier.

De techniek

Het internet ontwikkeld zichzelf in razend tempo, wanneer uw website achterblijft bestaat de kans dat u klanten verliest. Heeft u bijvoorbeeld een trage website, een onveilige website of een verouderde webapplicatie dan valt er winst te behalen door over te stappen naar de nieuwste technieken. Afhankelijk van welk deel van de techniek achterblijft kijken wij naar de mogelijkheden. 

Onderhoudsabonnement

Voor een klein bedrag per maand kunnen wij uw website doorlopend up-to-date houden. De kosten zijn afhankelijk van het formaat van de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Richtprijs: Huidige website herontwerpen

De kosten voor het herontwerpen van een huidige website kunnen erg uiteenlopen. De werkzaamheden kunnen namelijk variëren van nieuwe afbeeldingen maken en toevoegen tot een hele nieuwe huisstijl ontwerpen en toepassen. 

Ook is het raadzaam om het van te voren te hebben over of de werkzaamheden eenmalig nodig zijn of dat een doorlopend onderhoudspakket nodig is. 

Wij raden u ten allen tijde aan om contact op te nemen voor een offerte op maat

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Heeft u liever een face-to-face gesprek? Dan kom ik graag een keer bij u langs

Huidige website laten herontwerpen

Elias Webdesign