Elias Webdesign

Elias Webdesign

Nieuwe webshop laten bouwen met WooCommerce of magento II

Uw huidige website laten herontwerpen met een nieuw ontwerp & techniek |  Uw huidige website is al een aantal jaar oud, voor ICT begrippen is dat een eeuwigheid. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van styling maar ook op het gebied van techniek. Bezoekers verwachten al meer van uw website en willen al sneller het antwoord op hun vraag vinden.

WooCommerce of toch Magento II?

Bij de keuze voor Magento II of WooCommerce is de (verwachte) schaal van de webshop één van de belangrijkste factoren. Daarnaast moeten we kijken naar complexiteit van het beheer, het gewenste uiterlijk en of er andere functionaliteiten op de webshop moeten komen zoals een blog.
Voor de meeste starters is WooCommerce de betere keuze, als u al wat groter bent is Magento II mogelijk de betere optie. Wij zullen samen met u een weloverwogen keuze maken. Benieuwd naar alle verschillen? Lees:  Magento vs. WooCommerce via Elementor (Engels)

Webshop met WooCommerce

WooCommerce biedt net zoveel mogelijkheden om te stylen als een normale website, dat komt doordat WooCommerce als basis WordPress heeft. Verder is het dashboard erg overzichtelijk en kan iedereen na een middag zelfstudie de webshop goed onderhouden, producten invoeren en bestellingen verwerken. 
Doordat de software opensource is zijn een veel uitbreidingen op de bestaande software te verkrijgen. 

Webshop met Magento II

Bij meer producten en grotere bezoekersaantallen is Magento de betere optie. Magento is een erg krachtige CMS met genoeg opties om elke webshop goed tot zijn recht te laten komen.
Met een ruime keuze uit templates is er voor elke smaak wel een stijl te vinden. Tevens zijn er honderden extensies te verkrijgen om de functionaliteit van de webshop naar wens uit te breiden.

Combinatie van WordPress* en Magento II

Een webshop met als basis WooCommerce heeft meer vrijheid in de styling en biedt extra functionaliteiten. Een webshop met als basis Magento II schaalt beter. Wat nou als je dit kon combineren?
Door in feite twee aparte websites te draaien is dit mogelijk, en dit komt vaker voor dan u denkt.
Door de webshop(Magento) op een subdomein te plaatsen (bijv. winkel.uwdomein.nl) en op hoofdsite(wordpress) te linken naar dit domein schakelen klanten zonder dat ze het doorhebben naar een andere website, en dus van WordPress naar Magento

*Wordpress is de basis van WooCommerce, als we geen winkel nodig hebben gebruiken we alleen wordpress.

Richtprijs: Nieuwe webshop laten bouwen

De genoemde prijzen betreffen een volledig ingerichte webshop. Wilt u dat wij alleen de software installeren? Neem dan contact op.

Wij vinden het belangrijk dat u zich zonder zorgen kunt bezighouden met ondernemen zonder na te hoeven denken over de webshop, daarom ontvangt u net zoals bij onze nieuwe website pakketen bij uw webshop standaard twee jaar ondersteuning. 

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Heeft u liever een face-to-face gesprek? Dan kom ik graag een keer bij u langs.

Nieuwe webshop laten bouwen Elias Webdesign

Elias Webdesign